MDF / HDF plafonds

Plafonds en wanden zijn de basis van een sfeervol interieur. Met een MDF of HDF plafond plaatst u eenvoudig een perfect afgewerkt nieuw plafond of nieuwe wand.

Door de ruime keuze in eigentijdse decors kunt u de stijl kiezen die bij u past. Met bijpassend lijstwerk voor de juiste afwerking.

  • Volledig afgewerkte platen; geen schilder- of stucwerk nodig
  • Duurzaam en afwasbaar oppervlak
  • Geschikt voor inbouwverlichting
  • Eenvoudige en onzichtbare montage

HDM

Met HDM panelen plaatst u heel eenvoudig een perfect afgewerkte nieuwe wand of plafond. De panelen zijn ommanteld met een duurzame decorfolie en zijn dus gemakkelijk in onderhoud. Door de ruime keuze in eigentijdse decors kunt u de sfeer of stijl kiezen die bij u past.

PLANKETT
Plankett is een hoogwaardig natuurlijk houtproduct voor plafond- en wandafwerking. Van houtvezels worden onder hoge druk platen geperst tot een standaard dikte van 11 mm. Het paneel krijgt daarbij zijn oppervlaktestructuur. De in de houtvezels aanwezige natuurlijke hars zorgt voor een sterke binding. De panelen zijn behandeld en afgewerkt met een hoogwaardige acrylaatverf. Plankett panelen zijn eenvoudig te bevestigen, duurzaam , stootvast en indien nodig, makkelijk over te schilderen.

AGNES ONE-STEP
De wand- en plafondpanelen van Agnes One-Step zijn na plaatsing direct fraai afgewerkt. Schilderen of stucen is dus niet nodig. Bovendien kan er met dit product droog en schoon worden gewerkt. Dit maakt Agnes One-Step ook zeer geschikt voor renovatieprojecten.

"Uw leverancier voor kunststof kozijnen, gevelbekleding en nog veel meer!!"