Zonwering

Rolluiken
Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van een rolluik. Eén van de belangrijkse aspecten is de verduisterende werking van het rolluik, het (zon)licht van buitenaf wordt geweerd en de kamer blijft donker en heerlijk koel als u dat wilt. Rolluiken waarborgen uw privacy en hebben een inbraak vertragende werking. Ook biedt het rolluik een uitstekende isolatie, lawaai wordt effectief gedempt en kou wordt geweerd.

Screens
Screens zijn de ideale vorm van zonwering:
- zonwerend, reflecteerd tot 90% van warmte en zonlicht
- doorkijk naar buiten, niet naar binnen
- energiebesparend, minder koeling noodzakelijk
- voorkomt hinderlijke schittering, ideaal voor beeldschermwerk
- esthetisch fraai door compacte afmetingen

Terrasschermen
Terrasschermen zijn de ideale terrasoverkappingen. Door de speciaal ontworpen armconsructie heeft u een terrasscherm waarbij de volledig vrije doorgang van het terras behouden blijft. Wie een terrasscherm aan wil schaffen heeft de keuze uit een groot aantal uitvoeringen.

Markiezen
De aluminium markies is van een nostalgische klasse en onderscheidt zich door de hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. De unieke uitstraling zorgt voor een sieraad aan de gevel. Zowel een moderne als klassieke woning krijgt een extra sfeervol karakter met een markies. Dankzij de aluminium zijschotten is hinderlijke zij-inval van zonlicht niet meer van toepassing.


"Uw leverancier voor kunststof kozijnen, gevelbekleding en nog veel meer!!"