Kozijnen en ramen

Met Zendow van Deceuninck heeft u de keuze. Verschillende systemen die het Zendow-concept uitdragen, bieden u perfectie en vorm geheel naar uw wensen. Voor welke variant u ook kiest, u verzekert uzelf van kozijnen en ramen met subtiele afgeronde lijnen en een zachte en warme uitstraling.

Royal
Zen
dow Royal is het raamsysteem voor de standaard bouwmethode in Nederland. Naast een inbouwdiepte van 115 mm bezit de Zendow Royal een schuinverdiepte voorzijde. De afgeronde vorm accentueert de ranke lijnen van het systeem. De profielserie telt inwendig 5 profielkamers.

Flex
Zendow Flex heeft een vlakke, afgeronde vorm. Ook deze 70 mm reeks is standaard inwendig uitgerust met 5 profielkamers.

Monorail
Met een Zendow Monorail schuifdeur wordt uw tuin het verlengde van uw huis. U verlaagt letterlijk de drempel van uw woning. De lage opstapdrempel is een van de vele voordelen. De Zendow Monorail schuifdeur bestaat uit een aantal varianten. Wenst u een twee-, drie- of vierdelige uitvoering, de keuze is aan u.

Met hart voor onze natuur
Bewust omgaan met het milieu is van groot belang. Ook voor Zendow. Daarom is Zendow zowel milieuvriendelijk als duurzaam. Kozijnen en ramen zijn 100% recyclebaar, goede isolators en vrij van groot onderhoud zoals schilderwerk. Zo ontziet Zendow het milieu en uw portemonnee.

Praktisch comfort
Zendow staat synoniem voor kwaliteit en comfort. Het is een duurzame investering die onmiddellijk rendeert. De Zendow kunststof kozijnen zijn vuilafstotend en bestand tegen corrosie. Ze zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk en reinigen is in een handomdraai gebeurd. U geniet van extra quality time en profiteert maximaal van de bijzonder lage onderhoudskosten.

"Uw leverancier voor kunststof kozijnen, gevelbekleding en nog veel meer!!"