Raamdecoratie


Raamdecoraties zijn er in vele vormen en materialen. Maar voor een draaikiepraam is het niet altijd gemakkelijk om de juiste raamdecoratie te vinden. Wij bieden een Plissé en Duette welke hiervoor geschikt is.

De stoffen zijn verkrijgbaar in transparant, halftransparant of verduisterend verkrijgbaar. Ook heb je een keuze voor warmtewerende stoffen.

De bediening is er in verschillende handbedieningen, maar ook een electrobediening.

Plissé
Een enkel geplisseerde stof met een plooi van 20 of 22 mm. Verkrijgbaar in verschillende transparanties waardoor het voor vele doeleinden geschikt is.

Duette
Een combinatie van twee geplisseerde stoffen met een plooi van 25 mm. Deze samenstelling van stoffen zorgt voor een isolerende werking. De koorden lopen tussen de stoffen door en zijn daardoor niet zichtbaar.

Duette+
Een combinatie van twee geplisseerde stoffen met een plooi van 25 en 32 mm. Het verschil met de normale duette is zichtbaar als het gordijn naar beneden hangt; de stof aan de achterzijde hangt strakker terwijl de stof aan de voorzijde een regelmatig gepliseerd uiterlijk behoudt. Deze samenstelling van stoffen zorgt voor een isolerende werking. De koorden lopen tussen de stoffen door en zijn daardoor niet zichtbaar. Duette+ stoffen zijn geschikt voor modellen met een bijzondere vorm.


"Uw leverancier voor kunststof kozijnen, gevelbekleding en nog veel meer!!"